17.9.08

FCB 3- SCP 1: Marquesss...muy a mi pesar


Si pressionem com ho vam fer ahir, pocs partits acabaran malament. La primera part va ser un autèntic “taquigol”... tot i que centrem a ningú pq tenim un 9....que en té poc de 9.
Em va encantar el Márquez de la primera part, però a la segona va tornar a ser el Marquez que jo detesto..de Kaiser va a passar a ser Sargento 1ª... provocant que el Sporting de Portgual es veies capaç de arrancar un “puntinho”. En canvi, Piqué, tot i que també té alguna pájara, si li donen 10 partits seguits tenim CENTRAL per molts anys.
Alves, una mica més actiu, però segueixo sense veure el que suposo tots esperavem...
...i Rochemback....aaaah!!! sublim !!! 3 faltes al tobillo com ha de ser i un cañardu a una falta que m’hagués encantat que hagués entrat..per callar algun bocas lishto que corre pel Gol Sud....
En fi, diumenge...Sporting de España 3 – Barça 1 ( gol d’Alves )

mb

15.9.08

Guardiolista


Si amb el partit del Numància vaig quedar-me amb una sensació de deja-vu, de decepció, de ja hi tornem a ser...amb el Racing va ser diferent. No parlo tant del joc que segurament no va ser tant bo com diu el Criki, sino de l'alineació, de la gestió que fa dels jugadors. Aquella sensació de sorpresa quan mitja hora abans sents l'alineació per radio, la valentia per prendre decisions ( tota la que no té Txiki )
M'agrada aquest tipus d'entrenador! Ja m'agradava això del Johan..el ser valent, el planificar...No és pel fet que jugui gent de la cantera, això en el fons més igual pq el Wenger treu jugadors de la xistera cada mes i no n'hi ha ni un d'anglès ( excepte Walcott? )
Suposo que aquestes decisions te les pot mirar "com el got mig buit" : Lucendo,Romerito,... o mig ple: Puyol contra el Figo-Madrid, Sergi a Galatasaray, Damià a San Mamés,...

...i demà retrobament amb Rochemback...si per mi fos, encara estaria al FCB

Friki mb

14.9.08

FCB 1 RAC 1:Enjoy Hleb!

Michellino!!! ( ferran dixit )
Jordi Cruyff en bo ( mb dixit )

Disciplinat, amb visió de joc, ambidiestru,...

Ens fara suñar !!

( i Busisolution2 confirmao...retira al Touré )MB lo avanzó :-)

mb

Estadisticas visitas