16.8.07

"L"

Me he dado a mi mismo 24h de vagancia y para no dejarme influenciar por las primeras impresiones de la prensa. El Barça ayer en Munich muy mal. En ataque desesperantemente mal. Hasta que no entraron Messi i Giovanni aquello no se aguantaba. Y con Henry ya se me escapó el primer BURRU!!.
Calificativo aplicable a la tontería de Schuster ayer. En radio Marca ayer se cargaron a Torres y a Gago (segun ellos no pueden jugar más).
Hay un tema que me da rabia: porqué la prensa se queda en manos de novatos y becarios en verano? Hay que dar oportunidades a nuevos periodistas pero porque solo en verano? y todos a la vez? la calidad de artículos, programas es bajisima en un periodo donde se puede extraer mucha más información de la que se saca (comisiones, reuniones, acuerdos...)
Lo que es en diciembre: Manolete says: "El Chelsea bebe los vientos por Alves" ahora en Agosto la cosa va en serio y lo tiene que cubrir el novato que hasta hace unos días hacia fotocopias. Mientras los Bastés, DelasMorenas, Abellanes, Aruses tostándose al sol dos meses....
pd: no es rencor por no tener vacaciones...

14.8.07

A la desesperada

Aquesta és la sensació que em dóna el Madrid. Pagar 41 milions per Drenthe ( 21 partits jugats a l´Eredivisie ) i Sneijder, em semblen massa calers.
Jo havia comentat en un parell de posts anteriors que m'agradava com estava plantejant el tema Bernardo Schuster ( quina ràbia que li canviïn el nom ). Em donava la sensació que s´amotllava als jugadors que tenia i jo personalment crec que tenia per fer un bon equip. Segurament li mancava un lateral esquerre però segurament Marcelo hauria funcionat. La posició de mitja punta jo crec que quedava coberta amb Baptista,Guti,Robinho i de la Red però han decidit apostar per Sneijder que pel que sembla té un boníssim xut però no sé fins a quin punt és un "jugón". Per 27 podrien haver fitxat Ribery!!! Inclús sembla que Adriano té un preu de 25 !!! Drenthe és una incògnita però segurament se´l carregaran si no el fan jugar de titular ( això és un problema dels equips grans que devoren les promeses ).
Tornem a Sneijder. No us sembla un Van der Vaart II. Un d' aquells jugadors que fa dos estius que se´ls passa estudiant castellà pq és l´eterna promesa? Sembla que té un xut boníssim amb les dues cames però...suficient per asseure Guti?
No sé, jo crec que el Madrid se pierde. No s' acabad' atrevir a explotar el que ja té i dóna tumbus. Si paguen més de 30 per Robben pel meu gust, es tornaràn a equivocar.No els val

Un fitxatge que crec que els convindria tot i que tenen overbooking de laterals és Dani Alves, però sembla que a Madrid s´esta fent una reunió a tres bandes --> Cicinho ( Sevilla ), Alves ( Chelsea ) i Robben ( Madrid )

Aquest és el Madrid que jo faria

CASILLAS

CICINHO RAMOS PEPE CANNAVARO DRENTHE

DIARRA

BAPTISTA GUTI ROBINHO

VAN NISTELROOY

mb

13.8.07

TE VEO DOBLE


Hoy toca frikismo. Sorry.
Otro dia ja parlarem de los fichajes del Madrid.
Se aceptan más dobles... el mas freak gana.

12.8.07

Serie TerTOMATE: Liliam y Gianluca de compras

Avui diumenge, cap alla al migdia, he anat a comprar al Caprabo de Gavà, l´unic obert en diumenge, fàcil de saber quin és. Tot buscant el Mascarpone, una figura negra i alta m´ha cridat l´atenció al costat de les verdures.

Era el Thuram i al seu costat un paio cachitas amb ulleres de chulito...PAM !!! el Zambrotta. Clar, acabava de llegir a MD que avui era dia festiu després del palizón asiàtic. Compraven junts. M´hi he acostat buscant.....unes esberginies(..el tiramisú queda molt bo si n´hi poses....)He xafardejat el carro i he parat l´orella aviam que sentia....només he entés un attimo. Ningú els hi fotia ni cas, de fet, el Thuram fotia una pinta....He seguit comprant i a l´arribar a la caixa a davant tenia el Thuram....Zambrotta missing. Els Thuram tot i passar de la trentena, portava uns texans cutrillos d´aspecte de marca G-Star. Algú ja em dirà si és bona... amb una samarreta negra de safety no se qué....lo dicho, bastant tirat amb unes espardenyes d´aquestes de pell. Els calçotets se li veien però més per deixadesa que per la moda aquesta d´ensenyar-los...em sembla....ah! i les seves ulleres de pasta.

Al carro, doncs un pack de 6 de Font Vella, Corn Flakes, verdura, res massa vistós però li ha costat 70 i pico €. A l´hora de pagar, i com a tothom ens ha passat algun cop, la caixera li ha deixat anar allò que fa tanta ràbia de "...esto se lo tenian que haber pesado en charcuteria..". Dic, aviam com reacciona ara el Liliam....

" ¿ y como lo arreglamos ?

"....espera.....Héctoooooooooooor "

i ha vingut el matao de turnu que s´ho ha endut per pesar. He pensat això és trato de favor?

Efectivament, ha tornat i li ha dit " Tenga, me firma esto para mi hermano pequeño que es del Baddsa " Ha firmat.

L´he avançat ( allò que fan que diuen quan obren una caixa Pasen por esta caja en el mismo orden i com que portava poca cosa ). He sortit a la busqueda del Gianlucca i aviam si veia la dona....Però no....Estava amb uns familiars d´ell suposo ( eren blancs ) esperant al seu flamant Q7 ( o del Thuram ) al parking



I fins aqui....



Per cert, el tiramisú millorable



mb

Estadisticas visitas