14.9.06

Déjà vu

Tinc la sensació que aquesta setmana ja la vàrem gaudir l´any passat.Un déjà vu. "Arrollador" FCB amb portades del Sport tals com aquesta:

I és que la Champions acostuma a anar així ( excepte l´any passat ) : el FCB fa una primera lligueta de cine o record i el Madrid passa a tranques i barranques contra Rosenborg´s i Dinamo´s per després arribar més lluny que el FCB que acaba caient a les primeres eliminatòries directes. Però bé, l´any passat no va ser així ni pel FCB ni pel Madrid i per tant esperem que el factor Lyon sigui decisiu...( això espero pq sentir una humiliació culé via Antena 3 Territorio Merengue seria duríssim ).

Pel que fa a la resta, doncs, soporíferes eliminatòries de UEFA. L´Espanyol d´avui , de verd, m´ha recordat un partit de fa anys del Barça contra el Happoel Ber Sheva crec, amb gols de De la Peña,etc..que també vestiem de verd ( Kappa )

I a part d´això, doncs que el July m´ha deixat sol i aquesta setmana és a Madrid, emulant el mismisimu Paco Mtez Soria. Veient el OL-RM a un bar es veu que va tenir lleugers problemilles... ja ens explicarà.

A part d´això, res, que el Riquelme deixa l´albiceleste, moment que aprofitaren els detractors per tirar-li merda. Jo ja passo, a qui no li agradi que no el miri. 3/4 del mateix amb Máxi López. Ja he llegit a infoesports que el Mallorca ha trigat 2 partits en adonar-se que és un paquet i que per això fitxen Tristán. Doncs molt bé també. A mi Maxi m´agrada i crec que és un tipus de davanter que qualsevol planter equlibrat hauria de tenir. Fernando Torres renova.Algu ho dubtava? Si no el vol cap gran...ja fa pudoreta. Golassu de penal de Ballack. Brutal! L'heu vist? Imparable. Mireu-lo aqui

11.9.06

Txingurri, això és un "panellet"

Ahir vaig tenir el plaer de compartir el Zgz-Esp amb el Juanitu, el Josepep, el 2 del Valpamunt et altri... entre ells un cambrer que no distingeix entre un sumito de melocotón, una cola light i una Zero..tot i que la diferència entre llauna i ampolla tampoc la té clara. En fi, partidasso de la máxima en Digital+. La veritat és que el Zaragoza va fer un partit fluixet però suficient per carregar- se un inoperant Español. Gran Sergio a la defensa, el "Thuram" blanc, gran lateral esquerre, Cuartero, que li passa com al Sergi Barjuan, que era dretà i no ho sabia. Doncs el Cuarterico ( Josepep dixit ) és esquerrà i no ho sap. Aimar i d´AleKSandro ( Carlos Mtez ( C+) dixit ) van tenir detallets però res fora de lo normal. Especial menció al porter César, escupebolas, com segueixi així la retirada "se acerca".
I l´Español, doncs els pericos les passaran "canutas". No van ni atacar ni defensar, el Jonatas aquest ni va apareixer, el Costa va apareixer per donar puntades i Mari Lacruz......sense comentaris. I Tamudo i DLP a la banqueta. El Valverde em cau bé, però tinc la sensació, que no arriba a menjar-se els panellets. Una derrota a Bratislava, que visto lo visto sembla possible, i tornem a tenir el Brindisi de turno revoloteando Montjuic.



En fi, de la resta de la jornada, Maldonado (Betis) confirma la seva qualitat, la Reala, por mucho que me duela Edu, també fa pudor de segona...i el Sevilla que també va fort.

Bon, nous verrons déjà

mb

Estadisticas visitas