12.1.07

Què es cou a Can Arús?

Avui, que un cop al peu m´ha impedit acudir a la meva cita obligada amb el Samba ( un saludu ) he passat part de la tarda mirant el programa de l´Arus. Abans, en els meus temps a l´empresa nipona n'era un asidu, però des de que estic amb els francòfons el tenia oblidat. Des de que la il.luminació del programa és pròpia d´un estudi fotogràfic com a molt hauré vist 10 programes.
Total, que m´he posat a la "tele del cuartu" esa potente 14" , i quan he posat el canal ja havia començat.Hi havia convidats aquell periodista habitual d´Onda Cero, presa habitual de la Cubero, el Bañeres i l'exaltat Marius Carol....acompanyats as usual de Palenzuela i "me pagan por estar callao" Bafaluy.
Doncs han parlat de diversos temes.
1) Saviola-Madrid- Ja hi ha hagut contactes entre Pedja i Cabrera Brissuela. Si marxa Raul, entraria per ell. Mateixa posició, mateix contracte. Què us sembla? Eto' o II o Alfonso II
2) Deco s´ha borrat del derbi. Ni els metges saben el que té. No m´ho crec
3) Diogo i Jarque interessen. Tampoc
4) Laporta vol Cristiano Ronaldo però el Madrid posarà més pasta
5) Els jugadors de la borratxera no es querellen pq hi ha fotos
6) El Mou anirà a l´Inter i no al Madrid.

Ara...toca pizza!!

mb

11.1.07

La quadratura...


Per acabar amb tant de Madrid, però així anar tancant la setmana gloriosa, us proposo que per un dia us vestiu de "chulo madrileño"i opineu i decidiu sobre el futur del planter madridista, el seu director esportiu,entrenador i president.

És dur pensar que si haguessim nascut a Madrid, seriem uns fervorosos seguidors del Real però....es lo que hay

Així és que, Manos a la Obra...i al Gotelé
( especialment vull veure apareixer Bre-T-on, Ray, et altri )

Els vostres comments haurien de dir de cadascun dels membres si es queden, es venen, es cedeixen, es retiren ( no miro a nadie )




1. Iker Casillas
2.Michel Salgado
3. Roberto Carlos
4. Sergio Ramos
5. Fabio Cannavaro
6. M. Diarra
7. Raullllll
8. Emerson
9. Ronaldo
10. Robinho
11. Cicinho
12.Marcelo
13.Diego López (ps)
14. Guti
15. Raul Bravo Caprabo
16. Gago
17. Van the Man Nistelrooy
18. Cassano
19. Reyes
20. Higuain
21.Helguera
22.Pavon
23. Beckham
24. Mejía

mb

P.D. Palabrita del niño Jesús, que durant uns dies no parlaré més del Madri-T

10.1.07

No es pot dir blat...

Abans de res, dir que no porto posats els bolquers. No es tracta d'un post d'un soci "cagaet". Crec que es tracta del post d'un soci al·lucinat amb el que s'està arribant a dir sobre el R.Madrid. És cert que el tema de les borratxeres és molt fort, sobretot el tema que s'hagi reconegut des del propi club però crec que tots estarem d'acord en que tots els cracks i no tan cracks passen de tant una nit mogudeta.
Però si som practics, l'únic ( independentment del joc que fan un i altre ) que ha fet millor el Barça que el Madrid és empatar a on ells van perdre ( Depor i Getafe ) i guanyar a qui ells no van poder ( Vil·lareal i Recre ). Ells per altra part, van guanyar al Levante i a nosaltres.
Em vinc a referir ( que dirien la Padrina Josefina i el mateixissim Charly Rexach ) que si com diu l´Sport ( ho diu l´Sport!!!...gran eslògan ) del Madrid: " el proyecto de Capello es un fracaso","es una ruina tanto deportiva como institucionalmente","fracaso escandaloso","sus decisiones suenan a burla","deambula por el cesped","huida hacia ninguna parte".....perqèe la diferència són només 3 punts?(ampliable a 6)Entendria tots aquests comentaris amb un Madrid molt més ferit, fora ja d´alguna competició. Perquè.....si suposem que en Capello va fora ( Oju! que vaig sentir que el tio cobraria 72 milions € -12.ooo.ooo.ooo pts...si és cert, això sí és un blindatge!!! )
i porten...suposem...no sé un Del Bosque, un Arséne Wenger, un Victor Fernandez...un tio en definitiva que no es compliqui la vida, busqui un onze titular fixe que li vagi bé i no es preocupi de planificacions, un onze que bé podria ser...
Casillas
SRamos Cannavaro Helguera RCarlos ( o Marcelo)
Diarra
Beckham Guti Reyes
VNistelrooy Robinho

no el creieu capaç de donar guerra estant només a 3 punts ?

( avui creo polèmica al mes pur estil Bañeres)

mb

ALCOHOL, ALCOHOL...EMO VENIO A EMBORRAXANNO

9.1.07

S.A. KANPORA


Toca partidito en Vitoria, y vendra acompañado del show Piterman. El problema es que el Barça sera el invitado de piedra y el "vengador justiciero" a la vez.
La mandanga de la conversión en S.A. de los equipos de fútbol fomentó la selección natural y así se mantuvieron aquellos clubs con la suficiente capacidad de generar accionistas, pero también fomentó la aparición de elementos no deseables. A algunos se les rieron las gracias, como se le hizo a Gil (recordad el cocodrilo y el tren Valencia, o el black black very bad), en cambio a otros con un perfil idéntico se les denosta. Desde luego yo no estoy a favor de estos millonarios de procedencia dudosa pero almenos seamos justos y juzguemolos por igual. [No me veo a Piterman en un jacuzzi en tele5 con las mamachicho. (aunque audiencia tendria fijo, visto el panorama actual...)]
Lo que me sabe mal es ponerme en el lugar del socio del Alavés de toda la vida, ese que fue a Dortmund a presenciar una de las finales más bonitas que se recuerdan, el socio cuyo nombre aparecia en la camiseta de esa final contra el Liverpool. Qué habrá hecho él para merecer esto?
Por ello doy gracias de que mi equipo siga siendo de los socios, que salvo excepciones han obrado con sentido de club y responsabilidad democrática.

7.1.07

"Jaydy Air" Márquez pierde el avión

Bomber Xavi ha apagat la ira de molts cules , que s´han afartat de llençar improperis al "cintita",al "Rafita",al "Corazón Partido"...
Golàs de falta de Xavi que ha tornat a demostrar que és un autèntic especialista en el llançament de faltes.

He tingut el plaer de veure el partit a un bar on un "simpatic" anava cantant: gol del Salamanca ( crec que segons ell ha guanyat 53 a 0 ) gol del Sestao,..gol del Recre...."niebla en Getafe". En fi, un friki-bar amb "consumició mínima de 3€ en partidos de digital(?)". El iaio del meu costat tenia un cony de tic d´anar "ronroneando" (hmmm hmmmm) com si cantés des de que ha entrat 16:30 fins les 19:05 que l´hem deixat allà. He pensat que buscaria al wikipedia de quina espècie de malaltia es tracta.

En fi, un autèntic tostón...

Puntuacions:

Xavi 3
Valdes 2
Iniesta 1

COPE Man: Márquez

Crochetazo Maño (2:1)

Encara al.lucinant amb la baralla de Diogo i Luis Fabiano que m´ha fet canviar el titular que havia de ser alguna cosa així com Diogol i Diegol frenen el Sevilla FC.
Un partit on crec que el Sevilla ha demostrat que és un equipàs, especialment després del 2 a 0. Personalment, crec que ha merescut el 2 a 2 i fins i tot el 2 a 3.
Anem a les "perlitas" del partit del Sabado Noche


* Impressionant Daniel Alves....Aragonés estás ciego?
* Elegant Crack Kanouté. Quina delicia veure com es mou
* Interessant Adriano
* Luis Fabiano. Sandro, l´excepció que confirma la regla ?
* Escudé...és francés!!!!
* Poulsen...quina mandra de tio
* César Sánchez, per fi desperta aquesta temporada
* M´ha agradat l´àrbitre ( Undiano Mallenco? )
* D´Alessandro, fallóóóóóóón. Molt bé a pilota parada, però un perill al mig del camp
* Zapater malament
* New look Sergio Garcia
* Gran Diogo fins al m.94 :-)
i fins aqui
******************************************************************************
Pel que fa a la jornada de demà, pronostico el següent:
* victòria del Madrid a Coruña. Portades madrilenyes del dilluns "Orgasmo Gago"
* mal partit del FCB a Getafe
* derrota perica a Huelva


mb

Estadisticas visitas