3.11.06

Sus deseos son ordenes...

El july reclamava més atenció sobre la cantera. EL TERTOLIO té molts contactes i un d´ells, Juanan "El Rubio", ens informa de la troballa d´un colombiano que fara furor.

Aquest sí es el nou Maradonita.




Té 4 anys i pico i juga amb nens 1 o 2 anys més grans!!



mb

2.11.06

DETRAS NO HAY NADA?

Este sábado toca Riazor.
Escenario y rival de partidos de buen fútbol. Imagino que seguiremos así, aunque con Caparrós en el banquillo quizás elpartido vaya más al tema físico, precisamente donde ahora no andammos demasiado finos.

El tema que me gustaría sacar es el de la cantera blaugrana. Nadie salvo DoSantos y Bojan parece que destaca. En cambio tenemos en el Depor 3 ejemplos de jugadores formados en barcelona que no destacaban por hacer rabonas ni caños pero en cambio pueden jugar en primer nivel llegados desde segunda B. Algo pasa que hace que al jugador formado en casa se le valore menos, véase ejemplo de Oleguer. Me imagino el trato que debe recir un canterano respecto a un fichaje trasladando el ejemplo a la empresa:


El empleado de toda la vida que te hace el trabajo pero parece que con él jamás serás una multinacional y entonces traes al MBA con la tira de idiomas, mucho curriculum pero faena hace la misma, y sin gastar tanto en dietas y trajes. No se, es mi sensación.


Un consejo a Guillermo Amor y Alexanko desde este modesto blog es que cuiden la cantera, pues es vergonzoso encontrarse al Barça B en zona de descenso de la segunda B, el Barça C en la"sona de nadie" (d'alessandro dixit) y juveniles, cadetes y infantiles siempre detrás del Espanyol. No anem bé.

pd: recuerdo un brujas-barça (2002) 0-1 con 9 canteranos y Riquelme al mando.

1.11.06

Traaaaanquiiiiiiiilss



Síiiiiii, que ja ho sé, que aquest tio fa una rabia que el matariiiiies ( Iaio Perico dixit )....
No ens hem de martiritzar. Ok, ens han empatat quan teniem la botifarra preparada, quan estavem desitjant veure al tio a la roda de premsa plorant, però ens han empatat i el tio ho ha celebrat a lo grande. Però , tal i com deiem als comments del post anterior, som a la primera lligueta i guanyant al Sofia i guanyant al Bremen a casa estem classificats. Fins i tot un empat ens podria servir..
A dia d´avui, crec que aquest Chelsea és el candidat a guanyar la Champions, però la temporada és molt llarga i pot passar de tot, lesions, sancions, etc...
Per tant, paciència, i a tope contra el Levski !!

Del partit d´avui, què gran Valdés !! impressionant la parada arran de terra a la segona part. Jo, l´anti-Marquez, li he tornat a veure defectes. Gran Messi que s´atreveix amb qui sigui. Gran Deco. Gran Iniesta. Recuperat Edmilson. Fluixet Zambrotta. Perdut Giuly. Golàs de Lampard. Esborrejat Motta. Paradón d´Hilario a Xavi. Mal detall: el jugador amb més faltes del FCB , Messi(4).

Mourinho os desea una feliss noite de Halloween i unos felises suenhos

mb

30.10.06

PARTIDO CLAVE

Ya lo tenemos aquí de nuevo.
Entrena a un equipazo de estrellas mundiales y el tío es el protagonista. Sus jugadores tranquilos y el pone a 100 la grada rival.
Personalmente este tipo de táctica nerviosa no me va porque a la larga te pasa factura, pero desde luego él quiere conseguir lo que provoca.
La cuestión es que mañana el Barça se la juega y si el público en lugar de apoyar a su equipo o descentrar al rival se dedica a estar más pendiente de las salidas del banquillo de Mou, tendremos un problema. Pues las posibilidades de ser primeros de grupo sólo pasan por ganar mañana y en caso de no ser primeros es la única forma de que el Chelsea no especule en los posteriores partidos para dejar fuera al Barça, quizás el rival más directo para la final de Atenas.

29.10.06

Belleti & Giuly: "los abre-latas"



Tostón dels grans ahir a la nit al Camp Nou. Primer part només destacable pel paradón de Valdés al primer minut, que aquest any està demostrant la seva qualitat de forma constant, alguna passada mortal de Xavi,alguna anticipació de Puyol, el penal magnificament llançat de Ronaldinho, i el millor.. les combiancions de la parella Belleti - Giuly. Quina parella! Uns autèntics obrellaunes. S´entenen i es desmarquen de manera que trenquen l´ordre defensiu del contrari. Per mi, són la clau pels partits a casa on els rivals venen a posar l´autobus. Belletti va fer un recital ofensiu - defensiu. La pega que tenen els dos és el punt de mira un xic desviat.
La segona part, pel meu gust encara pitjor. Baixada de nivell de Giuly, Belletti es va mantenir. Iniesta va aportar frescor. Personalment, crec que es mereix la titularitat per sobre de Deco o fins i tot Xavi. Silvinho es va contagir del "xuponisme" i es va extralimitar en les seves accions ofensives. Gran centrada en el 2 a 0 , això sí. Bé, el "Conejo" recollint el que li servia Iniesta. Malament, un altre cop, i aqui contradic Rijkaard, Edmilson. Fallón, lent...això sí, ahir més voluntariós.
Dificil tindrem el tema amb el Chelsea el proper dimarts...


Puntuació:
Belletti 3
Giuly 2
Ronnie 1
COPE Man : Sorry Xose, Edmilson

Estadisticas visitas