1.12.06

Capellista x un dia

Demà contra el Levante:

Gespa destrossada
sense Ronaldinho
pre-Werder
el rival a tope
davantera perillosa
+relaxació
--------------------------
FÒRMULA CAPELLO

29.11.06

ENVIDIA

A vueltas con el baloncito de oro de marras, resulta que se debe envidiar al ganador. No Pedja, no.
Si Cannavaro fuera jugador del Barça y Ronnie del Madrid (Deu em perdoni) si que tendría envidia.
El partido que si que me da cierta envidia/curiosidad es el partido de mañana entre periquitos y el Ajax. Es increible pero nunca antes se ha dado el partido Barça-Ajax en Europa.
El Español se juega ser primero de un grupo del que sólo conozco al equipo holandes, y del Ajax "fa gràcia" ver como les va a los ex liga de las estrellas.

Mientras escribo estos parrafos me viene un partido amistoso de pretemporada (fijo que aún para pagar el fichage de Hagi) Ajax-Barça creo que en la época Serra Ferrer con un golazo de Gerard...

pd: happy birthday Barça 107 tacos.

28.11.06

Luis Cesar, que la suerte te acompañe

Chapeau! Chapeuau per a un entrenador que ha fet per al Nàstic el que ha fet, i que ha marxat com ha marxat.L´honora.
Com si fos el "calb" de la Loteria Nacional, Luis Cesar, va portar la Grossa de Nadal de l' any passat a l´afició tarragonina. Amb un equip "mediooooocre" ( que diria algun aficionat de Lateral del Camp Nou, eh July ) i aquest sí que mediocre de veritat, amb Abel i Pinilla de cracks va aconseguir fer campió el Nàstic de 2a Divisió. Aquest any, amb millor equip, però pitjor porter(!!), ha anat perdent partits des de la seva victòria a Montjuïc. Les cròniques però, deien que el Nàstic havia merescut més i que el perdien errors infantils. Fins ara, que hem arribat a on s´ha arribat i amb tota la pena del món s´acomiada en Luís Cesar. No sé si hi ha algun lloc al club a on ell li faria patxoca ser però aquest home no hauria de deixar d´estar vinculat al club.Ni ell, ni la seva elegància.
I bé, si acceptem que la solució era despedir-lo, toca buscar substitut. Un substitut a l´alçada de LC. Paco Flores sens dubte és el candidat per mi, un home compromés que ha demostrat saber treure equips dels pous. Mané també em sembla un bon tècnic ( quin Alabès a la UEFA ). Luis Fernandez ja em fa dubtar. No sé fins a quin punt el seu lluiment personal podria afectar l´equip. I per últim, Abel Resines, ex porter de l´Atletico i l´any passat entrenador del Ciudad de Murcia.Sincerament, crec que seria un insult per Luis Cesar. Crec que es pot admetre que a LC li manca experiència per afrontar aquesta situació, però és que a l´Abel....

mb

P.D. Diuen que a l´estiu va sonar el tàndem Eusebio-Guardiola per dur l'equip !

27.11.06

UNO Y NO CINCUENTA Y UNO


En el día en que se hará entrega del balón de oro a Cannavaro podemos disfrutar una y otra vez del golazo de Ronaldinho contra el Villarreal (su nº 51). Qué paradógico! Que conste que los premios individuales en deportes de equiopo me dan rabia, pero sres. de France Football: faire regarder!! ( "haganselo mirar"o como se diga)
En una semana que pese a haber ganado se hará laaarga hasta el partido del Levante, y antes de ver que temas se sacan de la chistera para ir llenando los programas propongo un tema poco polémico pero agradable: el mejor que has visto en un campo de futbol.
Yo personalmente me quedo con el primer gol de Ronnie, el día del gazpacho vs el Sevilla de Reyes que volvió loco a Puyi. Fue un empate de mie.. pero ese gol, esa cabalgada, ese caño, ese zapatazo, esa cara desencajada de Marc, como dice mastercard, no tiene precio.

26.11.06

FCB-Vill

Com que es fa dificil escollir....
3pts: Deco,Ronnie,Guddy
2pts:Thuram;Andresín
1pt : Valdés,Zambrotta,Puyol,Oleguer
Es parla de partidàs d´Edmilson. Per mi, excel.lent en les passades llargues però va fer 5 o 6 errades en la passada curta de banqueta directa. La seva feina es defensar i no cometre errades i aquesta no la va fer.

Estadisticas visitas