30.1.08

FILTRADOR O COLADERO

Todo el mundo tiene un coleguilla a quien le cuenta un secreto y le acaba diciendo, por favor no se lo digas a nadie sabiendo que sera vox populi en breves momentos.
Cuando al salir de una junta directiva las portadas de los diferentes diarios se nutren de secretillos, qué significa? que tienen muchos amiguetes a quien deben favores o que se pretende una segunda intención con esa información?
Porque yo me pregunto, qué sentido tiene filtrar que Rijkaard puede estar tranquilo que aunque pierda en copa su puesto no peligra. Considero que es la forma más traidora de decirle al máximo responsable deportivo de tu equipo: ojito nen.
Cuando se filtran centrales del Racing, que se pretende? Puyi, ojito que tu sueldo es muy alto...
Cuando a 9 puntos del lider + el gol average se filtra un equipo nuevo, que no ilusiona massa...
les aconsejo que se dejen de tonterias; he llegado a ver: Garay, Alves, Sagnol, Keita, Van Persie, Lahm, Hleb, Drogba, el que se parece a Cruyff y Benzema, uyyyy que ilusioooon.
No juguem amb foc per apagar un incendi.

27.1.08

ATH 1- FCB 1 : Sin farol

Les cartes ja estan destapades...ja no val el farol. La lliga és pel Madrid com crec que estava clar per tothom, més veient que Pires no jugarà avui al Bernabeu per febre.
El Barça ha volgut guanyar a la Schuster, i realment, ho ha vist molt fàcil quan a la mitja part guanyava 0 a 1 sense ni tan sols haver-ho intentat. La segona part se li ha fet molt llarga. Edmilson havia entrat per Xavi i realment ha aconseguit que el Barça dominés, però Valdés que encara portava el xip canviat i els serveis de porta els feia en llarg..doncs n´ha tret un de llufeta que no ha passat de mig camp. Contratac i gol de tortuga Thuram.
En part, està bé, pq veure jugar(?) el Barça d'aquesta manera és soporiferu. Jo entenc que Guddy pugui jugar fora de casa, però el Barça pot sortir a guanyar jugant,no?
Deco, roba moltes pilotes...sí, les que fa segons que ha perdut. Quin tio, quina capacitat de perdre pilotes...Xavi, empanada de les bones. Ni gira a lo hockey, ni fa cap passada bona...bache. I Iniesta de #4 ho ha fet de pena.I quan l´han passat d'interior, poca cosa tot i que millor. El Barça només ha semblat que creava perill quan l´agafa Messi, tot i que avui s´ha divertit rebent la pilota adins de l´area i regatejant fins que se sortia de l'area.....molt a l´'estil Giovani....o pitjor encara Ofermars. I Titi avui semblava un iraní volent-se guanyar la convocatoria de Clemente. Molta lluita , poc futbol. Per cert, guantasso a lo Kloifar.Silvinho llastima que en tingui 30 i pico.I Rijkaard, puta mare, gol del Bilbao, surt Bojan i entra Guddy. Bravo fumao !!!

En fi, campions de Copa i de Champions, no estaria malament ,no ?

I els pericos ??? Tri Tri Tri Triple !!!!!!!!!!

Valdes **
Zambrotta **
Puyol ***
Thuram **
Silvinho ***
Iniesta *
Deco *
Xavi *
Messi **
Bojan **
Henry *
Edmilson ***
Gudjohnsen *

mb

Estadisticas visitas