29.9.07

L´Axa Winterthur, digne de Frikipedia

L'autèntic crack del basket es el July, jo reconec que des de que vam guanyar l´Eurolliga em vaig despistar. De petit sí que seguia i molt els Epis;solozabals,Norris, Jimmyx..etc etc. En broma, i per picar el July li dic que jo m´hauria carregat la secció després del títol al Sant Jordi.
I el Barça d´aquest any ( repito, no hi entenc ) però me da a mi que es digne de freaks. Començant per Kasun, que el sabio heroncityman ja em va avisar de lo paquet que és. Oju els tirus lliures, ni el Jimmyx en estat pur...
I pensant en les pallises que ens han fotut la Penya i el ???-Bilbao he pensat en fer un remembering de grans "cracks" que han passat pel Barça en els ultims 20 anys....

Així, a bote pronto....













+ Mike Peplowski
+ Granville Waiters
+ Greg Wiltjer
+ Rony Seikaly
+ Greg Wiltjer
+ un altre aler amb cara de US NAVY ( roberts? ) època Palau Sant Jordi
+ Rivas ( crack al TAU catacrack al Barça )
+ same for Nicola,Marcelo
+ FJ Zapata
+ Lisard Gonzalez
+ Crespito
+ Massenburg
+ Goldwire
+ Shammond Williams
+ Camata ( un any esperant-lo per.... )
+ AC Milan Gurovic
+ Paquito Elson

Després es clar nostalgia de :

Otis Howard,Mike Davis,Audie Norris,David Wood,Kenneth Simpson(esa zurda),....

En fi, hágase el debate i a rajar!!! que segur que des dels EUA no ens llegeixen...o si

10!


mb

27.9.07

És bo saber-ho...


Com molt bé diu un pericu d´altura ( vctmrt, gran porter ) " El futbol és per disfrutar "...quan es guanya a saborejar-lo i quan es perd a otra cosa mariposa...de fet és el més sa. Guanya el teu equip a mirar molts cops els gols, el Rondo, el GolaGol, tertulies....que perd? doncs passant de mirar res, total no serveix de res. A colación con el tema ( com mola la paraula colación ) , ja se que ara toca disfrutar de Messi i de Foster però no està de més recordar el que deia Laporta ara fa uns 8 anys. No és per indignar-s´hi però si que val la pena saber "que tot s´hi val" per arribar al poder. De fet, no tinc cap dubte que Laporta podria dedicar-se a la política, que no vol dir ser un bon polític.


Laporta l´any 99 deia sobre el projecte Barça 2000 ( remember? tramvia des la Diagonal fins al Camp Nou, cines, hotels, etc etc ) que "som un club esportiu, no tenim cap necessitat de fer cinemes,carrilets i restaurants".


En resum, si teniu temps i ganes llegiu la noticia aqui




I ara, a disfrutar del 4 a 1, i del 2 a 3 els pericus


mb
PD Sí que s´ha fotut com un BACÓ sí


Etiquetas:

26.9.07

FCB 4-ZGZ 1:Por la radio !!!!!


El Barça fotent el partit de la temporada i jo budgeteando.....a cagar !!!!


Per les puntuacions ja farem un mix dels diaris pq el Sr July també és dels que pringa....
mb


Els projectes descartats

Em pensava que no s'arribarien a veure els projectes descartats però avui surten a MD. Si després tenim temps el dj o jo, pengem les fotos per estalviar-vos feina però de moment...el link

mb

25.9.07

Ronnie,donde tengas la olla.....


Ronnie, ande tas metío....???

( veure noticia )

mb ( thanks to tertulia )

VOY A VER EL ARÚS


Y direis: y a mi que!! y con toda la razón. Pero es que vuestro fiel cronista dj esta fuera de onda y de los ultimo 15 días sólo se que le ganamos al Olimpique y al Sevilla. Algo me suena de que el Ronnie sale de fiesta (ya ves) y el campo se va a remodelar por una pasta.

Vamos que en conclusión me he de poner al día. Por ello cualquier comentario que haga puede sonar al típico comentario futbolístico de la novia al que le asientes con la cabeza como diciendole como controlas guapa!.

Sobre los puntos anteriores este es mi comentario de girlfriend: Victoria vs Olimpique y Sevilla, perfecto, lástima el gol del Sevilla por el golaverage.

Ronnie sale de fiesta. Ok. "Vámo a ve" no os acordais de una rueda de prensa del buque insignia, del estandarte, del escudo de la bandera madridista que tuvo que convocar Raúl para pedir disculpas por su ajetrreada vida social? yo me acuerdo porque me pareció que se debía estar bebiendo hasta el agua de los floreros y cepillandose la modelo que le pasara por delante para llegar hasta ese punto. Después de ese día digamos que algo de rendimiento llego a dar el 7 del Madris.

Y lo del campo.... joer, por repintar la fachada de un edificio presupuesto 6000€ los gestores de las viviendas se suelen llevar un 10%, sobre 300 millones de euros....


pd: a ver si me hago un equipito pa la xampions

24.9.07

Liga Marca.....a la Europea

A alguns de vosaltres us haurà arribat un mail des de la UEFA enviat per el tertolio o per mi no se....
El tema és que havia vist als blogs de FutbolArte i de Bar Deportes algun post del tema
aquest però andaba liao....
Avui he trobat un momentet per mirar-ho...
Volia fer un equip de la Champions però m´he liat i he acabat fent un de seleccions..i després n´he fet un per la Champions. és facil , només t´has de registrar i amb 10 minutets fas l´equip. El que mola és la Champions però si fem una lliga de Seleccions també pot fer més interessant quan hi ha jornada de seleccions que acostumen a ser un cunyassu. No sé , jo us animo a fer 2 equipets, total Champions i Seleccions no és una cosa setmanal.( Crec que el perico ja s´ha apuntat )

Aviam adreces:

Per la de Seleccions:

http://en.euro2008fantasy.uefa.com/M/home.mc

El codi de la lliga és 82846-8418 ( començarà a puntuar quan juguin les seleccions )

Per la de la Champions:

http://en.uclfantasy.uefa.com/M/home.mc

El codi de la Lliga és 226805-33174


Va! Que pot estar bé

mb

Etiquetas:

23.9.07

Chuchi Cos WANTED

Tú si que eres triste, Róman y no el Juan Román !!! ( noticia )

Bye Chelsea, fue bonito mientras duró....mb

FCB 2- SEV 1: Nou estil

No em sembla malament que mentre el Barça espera recuperar ( si és que ho acaba fent ) el joc que l´ha fet ser reconegut , Rijkaard decideix-hi apuntalar l´equip per la defensa. De fet, la Champions guanyada va ser una cosa bastant semblant...
M´està agradant molt Zambrotta en defensa tallant molts ataca, no tant en atac. Em segueixen sobrant les passades de Marquez directament a fora o la pedra que li ha fotut al Touré. Milito també bé en defensa i una mica descol.locat quan l´ha de treure. Abidal,monstruo ! Touré bé avui també. Xavi desaparegut i Deco massa erràtic. A dalt, molt bé Iniesta a la primera part, bé Messi i poc a poc anar-se recuperant Henry.
A l´escalfament un detall....el Barça apreta una mica i fa un rondo d´aquests de 2 equips utilitzant conos, ja no és només sortir a fer 4 pases....bon senyal.

Llàstima el gol del Sevilla....pel goalaverage dic.

Puntuacions:

Valdes **
Zambrotta ***
Marquez **
Milito **
Abidal ***
Yaya **
Xavi *
Deco **
Messi ***
Iniesta ***
Henry **
Giovanni ***
Oleguer s/c
Bojan s/c

mb

Estadisticas visitas