12.10.07

Canses Hristo xatu....

Peligru!! El Hristo ja torna a "corretear" per BCN. Diu que vol dedicar-se a descansar...més "peligru" encara..no té res a fer.
Aquest tio és un vividor, un immadur....Viu de fotre quatre chascus al Madrid i de passejar el seu amor a Catalunya de manera repetitiva.
Donde dije "Cruyff es un cabrón" ara dic "Cruyff es mi ídolo" i així va fent....
Li vam REGALAR un lloc per entrenar els nens del Barça ( que els hi va ensenyar, el que no s´ha de fer com a jugador? ) no va durar ni un any pq li van oferir ser seleccionador de Bulgaria, se n´hi va anar i no va classificar la selecció pel Mundial pq "Nos perjudicaron mucho los árbitros. Hubo por ahí muchas manos negras y en Bulgaria, además, ví muchas envidias por parte de gente que nunca me ha perdonado tener lo que tengo y ser quien soy. Así que no quise continuar." Passat un temps i suposo que via amistat Minguella->Felix Carnero-> Celta acaba d' entrenador del Celta oferint-li dues temporades. Com a revulsiu encara, però per entrenar a segona....No ha durat ni 10 jornades i diu que se´n va per "Ha regresado de Vigo, donde afirma que algunos, por envidia, no le han dejado trabajar bien en el Celta"
En fi, aviam que triga a reclamar algun lloc a la cantera.
I el mateix que dic de Hristo ho dic de "Sosoman" Bakero l´altre dia al Gol a Gol ( amb new look ). Ara que no tinc lloc al Veracruz de Mèxic, ara que no tinc lloc de director de la Reial Societat, ara que no tinc lloc d'entrenador de la Reial Societat....ara a xupar del bote de TV3. Encara tingués una mica de gracia......

mb

9.10.07

TEN CATE POR MOURINHO



Ten Cate, alias Tom Jones será segundo entrnador del Chelsea.

Que fort! las palabras se las lleva el viento: "me voy al Ajax porque quiero dirigir como 1er entrnador un gran equipo"

También los contratos, porque ya me explicarás la gracia que le hará al Ajax que el entrenador les diga que me piro vampiro en Octubre.

Y para más cachondeo ahora dicen que esperan a Frank.

Alguien dijo que la clave del año pasado fue la ausencia de Ten Cate, el poli malo... quisas....

7.10.07

En mans de Messi


Valdés ***
Oleguer *
Puyol ***
Milito **
Abidal ***
Iniesta ***
Xavi ***
Deco ***
Messi ***
Henry *
Ronaldinho **
Giovani ***
Bojan s/c

mb

Estadisticas visitas