20.10.06

Torna Bertrjaard


Aquesta és la meva pel Bernabeu, miraria de assegurar bé el darrera i amb atacs rapids. Trec Edimilson i Motta ( un per baix rendiment, l´altre per expulsat en potència ). Aguanto Deco per crack però posaria Iniesta al min 60.

VALDES
ZAMBROTTA THURAM PUYOL GIO/OLEGUER
MARQUEZ
XAVI DECO
RONALDINHO
MESSI SAVIOLA
mb
P.D. Porrita una X ( 0 a 0 )

18.10.06

Edmilson, madredeus.....


Abans de res....no passa ná.
Ens en podien haver fotut 4 però també amb sort podíem haver empatat. Si tot segueix el seu curs, ens classificarem.
A part d´això, Edmilson !!! però que malament està aquest paio. Ni construeix ni defensa. En tots els atacs perillosos del Chelsea de la primera part, Essien feia les passades i en Xose ( Pepe today ) se´l mirava. A la segona, se les ha seguit mirant. Està fatal. Jo, personalment, hagués fet sortir Thuram d´inici. Molt bé Oleguer, que ha sortit en plena avalancha i ha respòs molt bé. u2xavi i edudonostiarra han hagut de claudicar :-) Marquez, again, passes inutils i alguns perillosos entregant al contrari. Deco, 3/4 del mateix. Ronaldinho, avui una miqueta de rabia, tant protestar a l´arbitre. Messi, molt bé, valent.Gran Valdés i gran Puyol( falla una miqueta al gol )
Ballack, Gerard II ( Rossell quasi ens l´enxufes )
Sheva, putu protestato


Buenu, doncs res, a comentar.....


mb

16.10.06

SNIFF...(+ video bonissim)


Bueeeeeeno, vaaaale.
Al más puro estilo Lui Aragonié (con voz de Gil), "a on vaig dir dic dic Didac".
Además ahora viene la tela de verdad; partidos en los que un dia antes ya tienes un runrun en el estómago y que da gusto de hacer la previa, el análisis y el post mach.
Espero que os animeis, porque las muestras de apoyo, sin desmerecer ehh!!!, 8 comments ante la disolución la pagina de referencia de la culerada no es gran cosa...
Bien, el tema que quisiera comentar es el de los porteros de Chelsea. En tertulias de la capital el resumen es: que suerte teneis!, así cualquiera!. Yo no creo eso, vale que Chech es un porterazo pero Hilario (3r portero) es muy bueno y ya le quitó el puesto a Bahia en el Oporto. A parte si el Barça juega como el Madrid en Getafe (en el Arfonzo Pére Muñó con voz de donmanué) no hace falta ni portero.
No se que sensaciones generales teneis respecto al partido, parece que la prensa no pinta al Chelsea tan fiero como el año pasado cuando su plantilla es sin duda superior. A mi me da mala espina.
Y para mañana sobre el Madrid casi será la primera vez en mi vida que deseo que ganen, lo del Steaua queda muy lejos y era un crío pero las caras de mis hermanos no las olvidaré.

pd: en los comments teorizo sobre el tema de las comisiones...
pd2: primicia eltertolio!!! Lo de Pedrosa del domingo era decisión de equipo.

Pd 3: Em colo al post del July...ja que lectors com l´edu el donostiarra diuen que más de un post al día no pueden leerlo. Puntuacions del FCB SEV. Quan passi el Xersi....EL TERTOLIO A NYC

Ronnie 3 Thuram 2 Valdes 1 COPE: Xavi ( Elecció dificil pero volia destacar a la defensa també. Messi i Iniesta fantastics..Motta bé, ja era hora. Márquez!!! Oju els passes al contrari!! )

El video ( gran troballa del july )

Estadisticas visitas