5.10.07

Ho haveu vist & Friends



Bon cap de setmana

mb

pd.Alineació diumenge ( versió mb )

FALDÉS
OLEGUER PUYOL MILITO SILVINHO
XAVI
DECO INIESTA
MESSI BOJAN HENRY

3.10.07

El Barça que volem

No vaig veure el partit.....però aquestes 2 jugades ( que no són gol ) són un exemple del que la gent espera del Barça...pel meu gust encara podrien anar més ràpid

mb






Clasif Jornada 1 Champions

Mentre veig si és millor tocar aquest tema en un blog apart pa no enmerdar aquest...





així està la cosa després del day1 de la jornada 1




mb

2.10.07

Quina mandra !


Sembla que en Sandruscu ha decidit presentar-se a les eleccions del 2010(crec)


mb

1.10.07

YA ME HAN PUESTO CACHONDO

Entrevista de la Cubero al Ronaldinho.
Conclusión: después de los gritos del público el día del Zaragoza coreando el nombre del brasileño, esto le dio tantas ganas que desea recompensar al publico regalandole su mejor año y hacer historia con varias champions.
Ahora como ya nos han puesto palote como no sea así verán.

30.9.07

EL PEOR ANUNCIO POSIBLE

Me estoy pasando la tarde escuchando al Carles Seguí (alias jesulín) narrando el apasionante Espanyol-Depor. Dos cosas, el Espanyol es el equipo rompequinielas de la liga, que cosas más raras hace. Y el Depor es carne de segona con Lotina.
Lo que me ha llamado la atención es a la mitja part el penoso anuncio de estrella Damm que le une con el Espanyol, simplemente malo: Un periquito (por el sonido del animal de fondo) entra en un bar y pide con voz de guiri empreñao una estrella. El camarero con tol cariño le pregunta que desde cuando es del Espanyol y recibe un moc de campeonato del pajarraco con acento de Belfast. Y concluye: es que es pot ser d'un altre equip? hombre po zi.
Los creativos que llegaron a este anuncio tienen delito.

Lev 1 FCB 4- Henry brilla al patatal


Que baixin a 2ona!!! Quin pal d´equip aquest Levante!! Samarreta horrorosa, numeros en gris, cutre cutre, una gespa que encara arrossega els tapetes de no se quin concert de l´any passat, no només a una area sino resseguint tot el camí fins on se situa el control de so etc etc...i a sobre una defensa d' un borratxo ( dit a TV3 ) Álvaro ( que va interessar al Barça quan jugava al Las Palmas ) i un killer ( en el bon sentit de la paraula ) com Bruno, que va deixar acollonido Giovani.
A sobre, això del TDT és una merda, els veïns veien el gol uns segons abans que jo, amb la consequent pèrdua d´emoció....En fi, molt bé el Barça, feina feta i cap a casa. L´any passat el Madrid hi va guanyar 1 a 4 i el Barça 1 a 1 -> Som en el bon camí

P.D. Molt lletja una bronca d´Henry a Messi a la primera part.( Tindrà raó el Cesc )

Puntuacions:

Valdés **
Milito ***
Oleguer **
Thuram **
Abidal **
Yaya **
Xavi **
Deco ***
Messi ***
Iniesta ***
Henry ****
Puyol **
Silvinho ***
Giovani *

P.D. 2 Les puntuacions del FCB -Zar agafo les del Sport ( l´unic que les publica a l´edició digital )

mb

Estadisticas visitas