10.11.06

Txiki passa la plantilla per Midas.



Sempre s´ha dit dels bons projectes futbolístics, que són aquells que d´una plantilla campiona es va mantenint i es van fent petits retocs, retirant algunes peces i incorporant-te de noves que amb el pas del temps hauran de ser els liders del projecte.
Doncs bé, Txiki aquest mes, ha decidit portar l´equip al taller i que li mirin els "manguitos", els amortidors, els frens... I quina conclusió n´ha tret? Canviar-se el cotxe? Per suposat que no. Posar-li uns "alerons" que el facin una mica esportiu? Tampoc. Ha decidit que "limpiar los filtros" és suficient. Ha decidit que de moment no li canvia res i que segueix amb Gio,Silvinho,Belletti i dubta sobre Albert Jorquera. Aquest cop i " sin que sirva de precedente" estic d´acord amb Txiki. Gio & Silvinho tot i l´edat es complementen bé i trobo bé que ens poguem assegurar que la temporada que ve els tindrem els 2. Això sí, no em val que el recanvi sigui Abidal, la sorpresa del Mundial. Això és lo fàcil....i car. Ok a que ens assegurem no haver de fitxar fins la temporada 2008-2009 però fins llavors...a repassar el mercat. Pel que fa a Belletti, li han ofert 1 any i ell en vol 2. Jo personalment, li oferiria 2 i santes pasques. I Jorquera? Em sembla el porter suplent ideal. A més, sempre que ha sortit ha demostrat la seva qualitat, i per tant, mentre tinguem Valdés em sembla perfecte que es quedi ( amb el sou que es mereix ) com a 2on porter.

I a part d´això, doncs aquest cap de setmana toca el ZGZ. Presència assegurada de josepep al Camp Nou. Esperem que vegi perdre el seu equip. L´any passat ens va costar molt empatar!
Jo faria jugar Saviola de titular.

mb

9.11.06

A QUIEN SE LE VA A CAER EL PELO?

Domingo, Anoeta 17h.
Uff, no quisiera estar en el pellejo de cualquiera de los dos entrenadores. Bueno, tal vez si, por el finiquito que les debe quedar.
Lotina puede echar a Valverde y valverde puede hundir a Lotina en el pozo de la clasificación.
Es paradójica la historia de Lotina y el Espanyol; cuestionado y casi destituido en el Espanyol finalmente se clasifica para la final de copa, entonces pretende hacer pagar a la directiva la desconfianza no renovando y esperando que empezaría la temporada como entrenador del Athletic (o incluso seleccionador). Finalmente no encuentra equipo y consigue trabajo en la Real sustituyendo al mr. anterior.
El destino es caprichoso y ha deparado un enfrentamiento para el que recomendamos a españolistas y realistas que se tomen unas tilas antes de verlo.
SORT-ZORI

7.11.06

ORDAGO DE DON MANUE


Ole, ole!! ya tenemos movida en Sevilla.
El máximo accionista del Betis Manuel Ruiz de Lopera convoca elecciones a la presidencia, requisitos mínimos para optar:
- ser mayor de edad
- antigüedad de socio mayor a 5 años
- disponer de "prestigio bancario"
- 250 firmas de socios
- si trae a Serra Ferrer el propio donManué le da su voto.
Vaya tela.
Hace esto por no venderse el club, el campito ("lacajaherramientas") y hacer unos chalés.
Desde luego se demuestra la teoría de los vasos comunicantes: cuando entre dos rivales acérrimos uno de ellos está en alza el otro esta en declive.
El Betis siempre me ha caido bien (mejor que el sevilla) y es una lástima que se autodesintegre de esta forma.
Nos vamos pa Sevilla y lo arreglamos pixa? y nos pedimos una chazinas y unas pringás.

5.11.06

Apagón


Un "apagón" a la zona del Vallès, unes castanyes, uns embotits, una play amb el nou Pro Evolution Soccer 6 van impedir que seguissim el partit amb l´atenció necessaria.

Por eso le pido, Lissensiado July, que faci vostè les puntuacions 3,2,1 y tertoliano COPE.


mb

El origen del apagón fue en Alemania. (presagio para el Werder?)
Espero que mis puntuaciones no sufran alteraciones por los frenadoles en vena que llevo (sopita's man):
3pts: INIESTA
2pts: MARQUEZ
1pt: SAVIOLA
tertoliano de la cope: ex-aequo GIO-ZAMBROTTA

Estadisticas visitas